čtvrtek 8. března 2018

Oslava plná muffinů aneb 4. narozeniny nakladatelství Yoli

   Dnes jsme se opět po roce sešli v Café Kampus, abychom oslavili již 4. narozeniny nakladatelství Yoli. Ani tentokrát nechybělo ohlédnutí za minulým rokem, předčítání z chystané novinky, něco dobrého na zub a hlavně spousta knížek! Z akce vám přináším krátkou fotoreportáž....

3467428135218363361857113521849233892312
   Vše začalo stručným ohlédnutím za rokem 2017 – těmto pěti knížkám se v loňském roce dařilo nejlépe, vůbec nejprodávanější knížkou se stala Tíha vesmíru. Je asi celkem pravděpodobné, že příští rok bude jednou z nejúspěšnějších knížek připravovaná novinka od Johna Greena Jedna želva za druhou, ze které jsme si hned vzápětí poslechli krátkou ukázku. Knížka by měla vyjít v květnu, pokud se nepletu. Dále se můžete těšit třeba na novou Colleen Hoover.

   Následoval křest knihy Muffin a čaj (jak jinak než čajem) a poté jsme tuto novinku s krásnou obálkou také dostali. Recenzní výtisk Smrtky od Neala Shustermana jsme obdrželi hned u vchodu spolu s tradiční tužkou s logem Yoli. Kniha má vyjít v dubnu. Bez šance od téhož autora mě moc bavilo, tak doufám, že i tento román bude stát za to.

   Letos klasický narozeninový dort nahradily stylově muffiny a byly opravdu výborné. Mňam!

   Přítomen byl i samotný autor knihy Muffin a čaj, takže jsme si knihu mohli nechat rovnou podepsat.

   Na knížku jsem hodně zvědavá a nejspíš se do ní pustím už brzy, jen co dočtu Mechanickou princeznu (jsem teď zhruba v polovině). Určitě se pak na blogu objeví i recenze.

   To je z dnešní Yoli oslavy vše. Snad jste po přečtení dostali chuť nejen na muffiny, ale i na nové knížky! ;)

3 komentáře :

  1. Smrtka mě hodně zaujala svým obalem (hodně lidí jej teď postovala na IG), ale nějak jsem si jej nespojila s autorem Bez šance - kniha se mi neskutečně líbila a proto jsem teda zvědavá i na Smrtku. Autor píše naprosto úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Smrtka vypada zajimave, ale autorovi moc neverim, Bez sance bylo o nicem... :-(

    OdpovědětVymazat
  3. 4. narozeniny? Tak to mohla být velmi pohodlná party. My když slavili narozeniny mého synátora (třetí), tak jsme předali dárečky, dítě si s nimi pohrálo, mělo radost, v 8 usnulo a pak jsme to rozjeli. Rozbitá sedačka, ožralý policista stopující řidiče MHD.. no ostuda nadevše. Ani nemluvím o rozbitém výrobníku ledu.

    OdpovědětVymazat