neděle 21. září 2014

Kouzelná knihovnička popáté

Rozhodla jsem se opět nafotit svoji knihovničku, od posledního focení totiž uběhlo už 9 měsíců a docela dost se toho za tu dobu změnilo. Vymýšlet nové uspořádání knihovny totiž patří k mým častým činnostem, hlavně ve chvílích, kdy se u mě doma objeví nové knihy a já je nemám kam dát... Začneme hned první a největší poličkou, která od prosince hlásí čtyři nové přírůstky: Taťána a Alexandr, Aliance, Krvavá cesta a Pustina.

Tady tato polička se naopak jako jediná nezměnila vůbec. A stále také patří k mým nejoblíbenějším. ♥

Tady jsou novými přírůstky dva thrillery od skvělého německého autora se jménem Sebastian Fitzek - Sběratel očí a Zaklínač duší. Dále je novinkou duchařina Okřídlená duše.

Tato polička je úplně nově poskládaná a mezi nové knihy patří Můj život u sousedů, Potrhaná křídla, Easy? a Nejdelší jízda. Je to taková polička plná romantických, ale také hodně emotivních příběhů.
(vzadu v druhé řadě je novinkou ještě Válečný kůň!)

Tady je těch novinek také poměrně dost: Jed, Škola dobra a zla a Ve stínu černých ptáků. Jinak je to také úplně nově poskládaná polička, původně tu byly jiné knížky.

Tady jsou novinkami snad pouze Kacíř a čarodějka a Všechna pravda, co je ve mně. Tato polička je však také nová, předtím tu byly myslím nějaké dětské knížky.

Další nová polička plná paperbacků. Novými přírůstky jsou tu Cress a všechny knihy od Yoli - Cena nevinnosti, Bez naděje a Ztracená naděje. Až na Amy&Rogera mám vše přečtené a jsou tu samé úžasné kousky!

Tato nová polička je takový "mišmaš". Místo Alchymie věčnosti, kterou jsem minulý týden vydražila na knižní aukci, tu má být ještě kniha Jestli zůstanu od Gayle Forman, ale tu má právě půjčenou kamarádka. Jinak dalšími novinkami jsou oba díly Monumentu 14, Rozděleni časem - V pasti, Černobílý svět, Jen jeden den, Ready Player One a Včera tě budu milovat. Jsou tu vlastně také samé výborné tituly.

A nakonec takě několik málo cizojazyčných knih - tady je novinkou pouze kniha v němčině od Abbi Glines Rush of love.

Na úplný závěr nesmím zapomenout ani na další část mé knihovny, a to na moji čtečku, kde už mám také pěknou sbírku knížek.

8 komentářů :

  1. Máš moc krásnou knihovničku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné knížky :)
    A vidím tam knížku od Liz Rettig, která byla v mém posledním příspěvku do Autorského šílenství :)

    OdpovědětVymazat
  3. Och aké skvelé kúsky !!! :) Niektoré z tvojich kníh vlastním aj ja, a ostatné by som chcela mať :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knížky! Závidím! :)

    http://booksaremydestiny.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné kousky, tam bych si toho vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné knihy, koukám, že máme úplně stejný obal na čtečku :D

    OdpovědětVymazat